Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.

Ett verkstads- eller ett servicebesök hos oss ska vara enkelt och personligt. Enkelt att boka, enkelt att komma hit och härifrån, på tider som passar dig, med raka besked från en bra kontakt du gillar och litar på. Vill du så får du en personlig servicetekniker som följer dig och din bil under tiden du är kund hos oss.

Ett normalt servicebesök tar knappt två timmar. För många är det enklare att stanna kvar hos oss under tiden för att slippa åka fram och tillbaka. För att undvika att din tid hos oss bara blir tråkig väntetid har vi utformat ett antal servicekoncept du kan ta del av när du är hos oss.

Ät när du väntar

Ät en god frukost med kaffe och smörgås när du lämnar in din bil för service på morgonen. Under tiden kan du passa på att jobba eller annat via vårt trådlösa nätverk.

Lämnar du din bil hos oss vid lunchtid passar det perfekt att äta din lunch när du är här.

Ta ett pass på gymmet

På alla våra anläggningar kan du passa på att träna hos oss eller något närliggande gym som vi har samarbete med. När träningspasset är avklarat kan du åka vidare i bilen igen.

Testa din framtida bil

När vi tar hand om din nuvarande bil kan du passa på att provköra en sprillans ny. Kanske finns det en ny modell du är nyfiken på om den kan vara något för dig, eller kanske vill du bara provköra din drömbil. Vilken anledning du än har kan du passa på att njuta några timmar i en ny bil när vi servar din gamla.

Övriga erbjudanden

Utöver detta gör vi mycket annat för att du ska känna att din service är värdefull tid och inte bara väntetid. Vi erbjuder till exempel skjuts till tunnelbanan, lånecyklar och wifi att surfa på under tiden du är hos oss.

Flygservice på Arlanda

Trött på att behöva lägga tid på service av din bil? Gör den när du ändå är iväg på annat. Du som flyger då och då från Arlanda kan använda dig av vår Flygservice. Då lämnar du in bilen hos Hertz på Arlanda när du reser iväg och hämtar den servad på samma ställe när du kommer hem. Enklare kan det knappast bli och du slipper dessutom parkeringsavgifter. För att boka flygservice kontaktar du oss på 0771-900 100.

Pris för flygservice är 250 kr/vecka som bilen är hos oss (utöver priset för själva servicen).

Boka service online